Viziteaza magazinul Stylicious.ro pe ShopMania
termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII
 
Stylicious.ro este un magazin de fashion online care prezinta si comercializeaza branduri de renume international, cum ar fi Calvin Klein, D&G, Guess, Emanuel Ungaro, Diesel, Miss Sixty, Cavalli, Ferre, Only, Vero Moda si multe altele. Toate produsele sunt 100% originale, noi, achizitionate din Italia, apartin colectiilor actuale de imbracaminte ale caselor de moda sau cu cel mult un sezon in urma si beneficiaza de reduceri substantiale fata de preturile de retail recomandate, de pana la 75%. Articolele se adreseaza targetului feminin, dar si masculin si constau in imbracaminte basic, casual, smart casual si eleganta, incaltaminte si accesorii.
 
Site-ul www.stylicious.ro este proprietatea S.C. Conflux S.R.L. inregistrata in Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov, Soseaua De Centura, Nr. 50, Complex Cosmopolis, Str. Soarelui, Nr. 9, Bl. C7, Ap. 003, Reg. Com.: J23/998/2008, CUI: 23611100, Capital social: 10000 Ron.
 
Accesarea si folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Www.stylicious.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste conditii fara o notificare prealabila.
Www.stylicious.ro garanteaza utilizatorilor efectuarea de comenzi online, informare, primire de Newslettere dar nu le ofera dreptul de a copia, de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul in scopuri comerciale sau de orice alta maniera fara acordul in prealabil scris al acesteia.
 
Stylicious.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Stylicious.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.
Produsele prezentate sunt pe stoc, astfel ca un client beneficiaza de produsul comandat in maxim 24h in Bucuresti si 48 h in tara.
 
Preturile prezentate pe site includ TVA de 24% si nu includ cheltuielile de livrare.
Pretul de achizitie de pe factura va fi acelasi din momentul confirmarii comenzii.
Plata produselor se poate face prin diferite modalitati de plata: cash, card, ordin de plata, vouchere.
Livrarea produselor se face prin curier Cargus: - In Bucuresti: 15 Ron (livrare 24 h);   -In tara: 20 ron (livrare in maxim 2 zile lucratoare).
In cazul in care clientul nu va fi gasit acasa, el va fi contactat telefonic de catre curier.                                                                
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare.
Clientului ii revine dreptul de a returna unul sau mai multe produse din cele comandate fara a invoca un motiv anume in termen de 10 zile lucratoare, numai daca produsul respecta urmatoarele: sa fie in aceeasi stare ca la livrarea initiala, adica nou, cu eticheta, clientului i se returneaza contravaloarea produsului in termenul prevazut de lege, adica cel mult 30 de zile.